Η Ομάδα μας

Οι άνθρωποι της “Fireworks Factory” είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και έχουν μεγάλη εμπειρία ώστε να οργανώσουν και να δημιουργήσουν για εσάς ένα εντυπωσιακό σκηνικό δίνοντας μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και με μοναδικό σκοπό την επιτυχία της εκδήλωσής σας. Συζητούν και αναλύουν μαζί σας το θέμα του event σας, τον διαθέσιμο χώρο αλλά και τις επιθυμίες σας και σας παρουσιάζουν τις προτάσεις τους, με κάθε λεπτομέρεια που αφορά την οργάνωση, το στήσιμο και την υλοποίηση του project.

Όταν απαιτείται, επισκέπτονται τον χώρο της εκδήλωσή σας ώστε να σας προτείνουν τα κατάλληλα πυροτεχνήματα ή άλλα ειδικά εφέ και να οραματιστούν το ιδανικό σκηνικό για μία αξέχαστη εμπειρία. Σας καθοδηγούν βήμα βήμα για την χρήση των προϊόντων ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να παρευρεθούν στην εκδήλωση για να πραγματοποιήσουν τις ρίψεις αν αυτό επιθυμείτε. Αν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη άδεια για την ρίψη, η εταιρεία αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Για μας κάθε εκδήλωση είναι μοναδική και γι’ αυτό το λόγο προσαρμόζουμε τις προτάσεις μας με βάση την εμπειρία που θέλουν να ζήσουν οι πελάτες μας στην ξεχωριστή τους στιγμή αλλά και τις συνθήκες του χώρου, τον αριθμό των ατόμων και το είδος της εκδήλωσης.