Πυροτεχνήματα στην Αθήνα

Ειδικά εφέ για γάμους - Φαναράκια γάμου


Ο γάμος σας ίσως αποτελεί τη μοναδική μέρα της ζωής σας στην οποία είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Έχετε πολλαπλούς ρόλους: τα τιμώμενα πρόσωπα, οι λαμπεροί οικοδεσπότες και αυτοί που με την θετική τους ενέργεια θα απογειώσουν το event. Όλα αυτά προϋποθέτουν ότι θα είστε στο επίκεντρο μιας εκθαμβωτικής βραδιάς με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω σας, ενώ παράλληλα θα νιώθετε τη σιγουριά ότι τα πάντα θα εξελιχθούν όπως τα έχετε ονειρευτεί.  

Η ομάδα της “Fireworks Factory” θα διασφαλίσει την άψογη οργάνωση των ειδικών εφέ της πιο λαμπερής βραδιάς της ζωής σας, αναλαμβάνοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Εσείς, μπορείτε απλά να απολαύσετε όλες τις μαγικές στιγμές που σας περιμένουν.  

Μπορείτε να απογειώσετε τον γάμο σας και να δώσετε έμφαση στις πιο σημαντικές στιγμές του όπως την είσοδό του ζευγαριού, τον πρώτο χορό, το κόψιμο της τούρτας αλλά και την έναρξη του πάρτι με τους καλεσμένους σας!

Πυροτεχνήματα Εναέρια

Γάμος & Πυροτεχνήματα

Πυροτεχνήματα Επίγεια

Πυροτεχνήματα Επίγεια

Πυροτεχνήματα εσωτερικού χώρου

Πυροτεχνήματα Εσωτερικού Χώρου

Φλεγόμενη Επιγραφή

Φλεγόμενη Επιγραφή

Φλεγόμενος Καταράκτης

Φλεγόμενος Καταράκτης

Confetti/Streamer

Confetti - Streamer

Φωτιζόμενα γράμματα

Φωτιζόμενα Γράμματα

Χαμηλός Καπνός

Χαμηλός Καπνός

Bubbles

Bubbles

Μπαλόνια Γάμου

Μπαλόνια Γάμου

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε για τα πακέτα των ειδικών εφέ που ταιριάζουν στον δικό σας γάμο σύμφωνα με το θέμα αλλά και τον χώρο που θα γίνει η δεξίωση. Επιλέξτε ανάμεσα σε εντυπωσιακά πυροτεχνήματα για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, φανταχτερά βεγγαλικά, φαναράκια γάμου που θα γεμίσουν ρομαντικό φως τον ουρανό, εφέ καπνού καθώς και συνθέσεις με μπαλόνια που θα ολοκληρώσουν και θα αναδείξουν τη διακόσμηση σας.  

Γάμος & Ειδικά Εφέ

Γνωρίζουμε το αυξημένο κόστος προετοιμασίας και οργάνωσης ενός γάμου και προσαρμόζουμε τις προτάσεις μας ανάλογα με το budget που έχει καθορίσει το ζευγάρι. H “Fireworks Factory” διαθέτει τα πιο οικονομικά πυροτεχνήματα στην αγορά με πολλές λύσεις για όλες τις περιστάσεις. 

Ένα showroom γεμάτο έμπνευση! 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας μπορείτε να δείτε video και φωτογραφικό υλικό από άλλες εκδηλώσεις και μαζί με τους ειδικά εκπαιδευμένους ανθρώπους της εταιρίας να δημιουργήσετε το ιδανικό σκηνικό του γάμου σας. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση αλλά και τον χειρισμό πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών με ειδικούς επαγγελματίες στην Αθήνα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα με απόλυτη ασφάλεια για εσάς και τους καλεσμένους σας.