Διακόσμηση γάμου με μπαλόνια

Ο στολισμός με μπαλόνια είναι μία νέα τάση στη διακόσμηση γάμου η οποία ενισχύει τη γιορτινή ατμόσφαιρα χαράς του γαμήλιου πάρτι σας. Ο γάμος εξάλλου είναι η απόλυτη γιορτή του έρωτα και της αγάπης και έτσι τον αντιμετωπίζουμε όλοι εμείς στην “Fireworks Factory”. Τα μπαλόνια αποτελούν ένα από τα πιο δημιουργικά διακοσμητικά στοιχεία και οι άνθρωποι της ομάδας μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι ώστε να δίνουν στα μπαλόνια ό, τι μορφή επιθυμούν και να τα ενσωματώνουν σε κάθε είδους event. Και όσοι έχουν συνδέσει τα μπαλόνια αποκλειστικά με τα παιδικά πάρτι, θα εκπλαγούν

όταν διαπιστώσουν ότι οι ευφάνταστες συνθέσεις μπαλονιών μπορούν να κλέψουν την παράσταση της διακόσμησης τόσο στον χώρο της εκκλησίας όσο και της δεξίωσης.

Διακόσμηση Γάμου με Μπαλόνια
Στολισμός Γάμου με Μπαλόνια

Στολισμός γάμου με μπαλόνια

Υπάρχουν τόσα πολλά χρώματα, σχέδια και μεγέθη μπαλονιών που οι συνδυασμοί τους μπορούν να καλύψουν κάθε είδους ανάγκη: να αποτελέσουν από μία διασκεδαστική χρωματιστή πινελιά, μέχρι το κύριο στοιχείο διακόσμησης ενός κομψού, αριστοκρατικού, ρομαντικού γάμου. Τα μπαλόνια μπορούν να στολίσουν τον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας, τα τραπέζια των καλεσμένων, κομμάτι της πίστας, να δημιουργήσουν μία υπέροχα στολισμένη «πλάτη» μπροστά από την οποία θα φωτογραφηθεί το ζευγάρι ή μία πολύχρωμη αψίδα κάτω από την οποία θα κοπεί η γαμήλια τούρτα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε συνθέσεις μπαλονιών με λουλούδια οι οποίες δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Διακόσμηση γάμου με μπαλόνια

Επικοινωνήστε με την “Fireworks Factory” για να συζητήσουμε τις επιθυμίες σας για τη μέρα του γάμου σας, να εμπνευστείτε με video και φωτογραφίες από συνθέσεις μπαλονιών και να καταλήξουμε μαζί στο μοναδικό σκηνικό που θα φιλοξενήσει κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας.

Οι συνθέσεις ετοιμάζονται στον χώρο μας και αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και την τοποθέτησή τους. Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα και τις γύρω περιοχές.