Μηχάνημα για κομφετί

Στην “Fireworks Factory” διαθέτουμε ποικιλία μηχανημάτων (κανόνι ή πιστόλι), τα οποία ανάλογα με την έκταση του καλυπτόμενου χώρου, εκτοξεύουν κομφετί ή κορδέλες σε ύψος ως 30 μέτρων και ενεργοποιούνται από απόσταση με τηλεχειριστήριο. Τα υλικά είναι απολύτως ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον.

Δείτε περισσότερα στο e-shop μας. Εξυπηρετούμε Αθήνα αλλά και όλη την Ελλάδα.

Κανονάκια Κομφετί για Γάμο
Μηχάνημα για Κομφετί

Κανονάκια κομφετί για γάμο

Τα streamers είναι συστήματα εκτόξευσης που στην περίπτωση των γαμήλιων πάρτι μπορούν να περιέχουν πολύχρωμα κομφετί ή κορδέλες. Δίνουν την αίσθηση ενός πυροτεχνήματος αλλά με περισσότερο χρώμα και μεγαλύτερη άνεση στην εκτόξευση αφού μπορούν να «πέσουν» πάνω στους καλεσμένους ή το ζευγάρι, ενισχύοντας το κέφι και την χαρά του πάρτι. Αποτελούν το κατάλληλο σκηνικό για υπέροχες φωτογραφίες γεμάτες χρώμα και κίνηση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χώρους που δεν επιτρέπονται τα πυροτεχνήματα.

Κομφετί – Streamer

Εκτοξεύει κομφετί με glitter ή κλασσικά χάρτινα, σε πλήθος χρωμάτων και σχημάτων. Για το πάρτι του γάμου προτείνουμε κομφετί καρδούλες που μπορούν να συνδυαστούν με το κύριο χρώμα της διακόσμησης και να συνοδεύονται από μπαλόνια. Μπορούν να πλαισιώσουν το ζευγάρι στην είσοδό τους ή στον πρώτο τους χορό αλλά και σε άλλες στιγμές όπως να σηματοδοτήσουν την αρχή του πραγματικού πάρτι, δηλαδή χορού του ζευγαριού και των καλεσμένων πάνω στην πίστα.

Bubbles
Confetti - Streamer

Κορδέλες – Streamer

Οι πολύχρωμες μακριές κορδέλες που μπορούν να εκτοξευτούν ως και 30 μέτρα μακριά απογειώνουν κάθε στιγμή της εκδήλωσής σας και δημιουργούν μια παιχνιδιάρική και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Οι μηχανισμοί, τοποθετημένοι στα κατάλληλα σημεία εκτοξεύουν ταυτόχρονα ή διαδοχικά τις κορδέλες, δημιουργώντας διάφορους σχηματισμούς οπτικών εφέ όπως, καταρράκτη, σιντριβάνι ή κουρτίνα.