Πυροτεχνήματα Συντριβάνια για Γάμο

Εναλλακτικά ή σε συνδυασμό με τα εναέρια πυροτεχνήματα, μπορεί να γίνει χρήση των επίγειων πυροτεχνημάτων τα οποία όχι μόνο είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά αλλά μπορούν να δημιουργήσουν έναν νοητό φωτεινό χώρο μέσα στον οποίο μπορείτε να λάμψετε ακόμη περισσότερο. Χρησιμοποιούνται κυρίως τοπικά για να δώσουν έμφαση σε συγκεκριμένες σημαντικές στιγμές της δεξίωσης όπως στην είσοδο σας στο γαμήλιο πάρτι, ή στον πρώτο σας χορό.

Πυροτεχνήματα Συντριβάνια Γάμου
Συντριβάνι Γάμου(2 τμχ)

Η “Fireworks Factory” διαθέτει μία εκτεταμένη γκάμα επίγειων πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου τα οποία με την κατάλληλη σύνθεση θα προσθέσουν μαγεία και ένταση στο event σας, θα καταπλήξουν τους καλεσμένους σας και θα απογειώσουν τη δεξίωση του γάμου σας.

Πυροτεχνήματα – Συντριβάνια για Γάμο

Eπιδαπέδια πυροτεχνήματα σε μεγάλη ποικιλία χρωματισμών, ύψους και χρονικής διάρκειας. Είναι ευέλικτα και μπορούν να εκτοξευτούν με διάφορους τρόπους (όλα μαζί ή ένα-ένα καθώς προχωράτε) και σε διάφορους σχηματισμούς (διάδρομο, κύκλο…) και μπορούν να συγχρονιστούν με την μουσική δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό μουσικό εφέ. Σίγουρα κρατάνε την προσοχή των καλεσμένων πάνω σας και προσθέτουν ένταση και ενθουσιασμό στη χρονική στιγμή. Είναι απόλυτα ασφαλή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μικρή απόσταση από εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας, χωρίς κίνδυνο. Προγραμματίζονται βάση της σκηνοθεσίας που έχει επιλεγεί, από το καταρτισμένο προσωπικό της “Fireworks Factory” για ένα ασφαλές και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πυροτεχνήματα Συντριβάνια Γάμου
Sparklers για Γάμο

Sparkles για Γάμο

Είναι ένας όμορφος και μοναδικός τρόπος για να συμμετέχουν οι καλεσμένοι στην πιο όμορφη στιγμή της δεξίωσής σας: Τον πρώτο σας χορό ως παντρεμένο ζευγάρι. Επίσης δίνουν την ευκαιρία στο φωτογράφο να αποθανατίσει στιγμές γεμάτες λάμψη, χαμόγελα και συναισθήματα ευτυχίας με εσάς και τους καλύτερους φίλους σας. Είναι πολύ εύκολα στην χρήση και ασφαλή και διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, χρόνο καύσης και χρώματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή ελάτε στο κατάστημά μας για να συζητήσουμε μαζί το πακέτο πυροτεχνημάτων που θα κάνει το γαμήλιο πάρτι σας μοναδικό και εντυπωσιακό. Διαθέτουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.