Πυροτεχνήματα γάμου εσωτερικού χώρου

Τα πυροτεχνήματα γάμου εσωτερικού χώρου είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μεταμορφωθεί ένας κλειστός χώρος δεξιώσεων σε ένα ονειρικό σκηνικό. Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά είδη εφέ εσωτερικού χώρου και να δώσετε μαγεία και extra λάμψη στη πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Η ομάδα της “Fireworks Factory” θα συζητήσει μαζί σας για την επιλογή των πυροτεχνημάτων λαμβάνοντας υπόψη το χώρο, τον αριθμό των καλεσμένων, το budget που διαθέτει το ζευγάρι καθώς και το θέμα του γάμου.

Πυροτεχνήματα Γάμου Εσωτερικού Χώρου
Εφέ Γάμου Εσωτερικού Χώρου

Υπάρχουν εκπληκτικά εφέ, ειδικά σχεδιασμένα για κλειστούς χώρους που θα χαρίσουν στιγμές μαγείας σε μικρά ή μεγάλα events. Μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε χώρο με ασφάλεια, δεν αφήνουν κατάλοιπα ή καπνό, είναι εντελώς ακίνδυνα και πυροδοτούνται εξ’ αποστάσεως με τηλεχειριστήριο την κατάλληλη στιγμή. Με την καθοδήγηση των ειδικών της εταιρείας και αφού παρακολουθήσετε video στο ειδικά διαμορφωμένο showroom του καταστήματος με τα είδη των πυροτεχνημάτων που διαθέτει η “Fireworks Factory”, μπορεί να γίνει η τελική επιλογή και να συνδυαστούν διαφορετικά εφέ για όλες τις σημαντικές στιγμές της γαμήλιας δεξίωσής σας.

Εφέ γάμου εσωτερικού χώρου

Αν το ζευγάρι το επιθυμεί, γίνεται επιτόπου μελέτη του χώρου και το σκηνικό στήνεται βήμα-βήμα για ένα άρτιο και συναρπαστικό αποτέλεσμα. Τα πυροτεχνήματα τοποθετούνται με τέτοιον τρόπο μέσα σε λουλούδια ή ειδικές βάσεις έτσι ώστε να μη φαίνονται και μπορούν να στηθούν ακόμη και στα τραπέζια της δεξίωσης. Τη μέρα του event οι άνθρωποι μας θα βρίσκονται στο χώρο σας για να διασφαλίσουν ότι όλα θα γίνουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τη σκηνοθεσία στην οποία έχουμε καταλήξει.

Αναλαμβάνουμε events στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά.

Πυροτεχνήματα Εσωτερικού Χώρου