Εφέ καπνού για εκδήλωση

Τα εφέ καπνού προσθέτουν ατμόσφαιρα ρομαντισμού και μυστηρίου στο γαμήλιο πάρτι και ιδιαίτερα την ώρα του πρώτου χορού δίνουν την αίσθηση ότι το ζευγάρι χορεύει πάνω στα σύννεφα. Με την προσθήκη φωτισμού, ο καπνός μεταμορφώνεται σε χρωματιστή ομίχλη και το αποτέλεσμα είναι μαγικό ειδικά έτσι όπως αποτυπώνεται στο video και τις φωτογραφίες του γάμου.

Εφέ Καπνού
Εφέ Ξηρού Πάγου

Εφέ ξηρού πάγου

Τα εφέ καπνού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με επίγεια πυροτεχνήματα σιντριβάνια αλλά και εφέ φλόγας για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Είναι άοσμα και τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτει η “Fireworks Factory” παράγουν καπνό σε συνεχή ροή ο οποίος είναι άοσμος και δεν αφήνει υγρασία και υπολείμματα.

Στο e-shop μας θα βρείτε δύο είδη εφέ καπνού για εκδήλωση:

Μηχανή ξηρού πάγου για γάμο

Παράγει ένα εντυπωσιακό εφέ καπνού και θα δώσει μία θεατρική διάσταση στη βραδιά του event σας συνοδεύοντας το ζευγάρι στον πρώτο του χορό ή στην είσοδό τους στο χώρο της δεξίωσης.

Μηχανή Ξηρού Πάγου
Εφέ Ξηρού Πάγου για Γάμο

Εφέ καπνού για εκδήλωση

Χρησιμοποιείται ξηρός πάγος χωρίς χημικές ουσίες και το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό. Το εφέ ξηρού πάγου παράγει λευκό, πυκνό καπνό σε μεγάλη ποσότητα ο οποίος δεν ανυψώνεται και «αγκαλιάζει» όποιον περνάει ανάμεσά του.