Φωτιζόμενα Γράμματα led

Ένα από τα πιο λαμπερά, ιδιαίτερα αλλά και chic στοιχεία της διακόσμησης του γαμήλιου πάρτι σας αποτελούν τα φωτιζόμενα γράμματα. Είναι εντυπωσιακά, πρωτότυπα, ρομαντικά και παραμένουν αναμμένα για όλη τη διάρκεια της δεξίωσής σας δημιουργώντας το πιο εντυπωσιακό σκηνικό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά στοιχεία μπροστά στο τραπέζι των νεονύμφων, στην πίστα, στην είσοδο της αίθουσας ή ακόμη και στο προαύλιο της εκκλησίας.

Φωτιζόμενα Γράμματα Led
Γράμματα που Φωτίζονται

Στην “Fireworks Factory” διαθέτουμε φωτιζόμενα γράμματα led, σε διάφορα μεγέθη και σε όλα τα γράμματα του ελληνικού και λατινικού αλφαβήτου για να δημιουργήσετε τις δικές σας λέξεις ή τα αρχικά των ονομάτων σας. Επίσης υπάρχουν και έτοιμες λέξεις όπως τα κλασικά και αγαπημένα “Just Married”,Love” και “Mr & Mrs”. Μπορούν να τοποθετηθούν στο πάτωμα και να αποτελέσουν ένα μοναδικό εφέ για τις πιο όμορφες και παιχνιδιάρικες γαμήλιες φωτογραφίες.

Γράμματα που φωτίζονται

Εναλλακτικά, μπορείτε να διαλέξετε φωτεινές επιγραφές τοίχου οι οποίες είναι μικρότερης διάστασης και κατάλληλες για να στολίσουν μοναδικά τον χώρο και στη συνέχεια να διακοσμήσουν το σπίτι σας ως ένα υπέροχο φωτιστικό που θα σας θυμίζει πάντα το πιο ονειρεμένο βράδυ της ζωής σας. Επικοινωνήστε με την ομάδα της “Fireworks Factory” για να ενημερωθείτε για τις εναλλακτικές λύσεις σε φωτεινές επιγραφές αλλά και την οργάνωση όλων των ειδικών εφέ του γάμου σας. Μπορείτε να περάσετε από το κατάστημά μας για να συζητήσουμε για τα πακέτα που έχουμε ετοιμάσει σε απίστευτες τιμές και να καταλήξουμε μαζί στο σκηνικό που σας ταιριάζει.

Φωτιζόμενα Γράμματα Γάμου