Μπαλόνια για δημοτικές εκδηλώσεις

Πολλοί ελληνικοί δήμοι έχουν εμπιστευτεί την “Fireworks Factory” για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση επαγγελματικών σόου πυροτεχνημάτων και ειδικών εφέ σε πλήθος εκδηλώσεων. Το καταρτισμένο προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί σε ρίψεις βεγγαλικών & πυροτεχνημάτων, στη χρήση ειδικών μηχανημάτων αλλά και διακοσμητικές κατασκευές, καθιστά την “Fireworks Factory”  τον πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό συνεργάτη για τη διοργάνωση κάθε είδους δημοτικής εκδήλωσης.

Μπαλόνια για Δημοτικές Εκδηλώσεις
Δημοτικές Εκδηλώσεις Στολισμός

Μπορούμε να ανταποκριθούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό σε όποια δράση έχει αναλάβει ο δήμος: συναυλία, φεστιβάλ, αθλητικό event, θρησκευτική εκδήλωση ή τους καθιερωμένους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς και της Ανάστασης και να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα με απόλυτη ασφάλεια.

Στολισμός για δημοτικές εκδηλώσεις

Εκτός από την εγκατάσταση και την εκτόξευση πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών αναλαμβάνουμε στολισμό για δημοτικές εκδηλώσεις και τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με μπαλόνια κάθε είδους, γιρλάντες και διακοσμητικές συνθέσεις. Έχουμε αναλάβει με μεγάλη επιτυχία τον στολισμό του δημαρχείου, της δημοτικής βιβλιοθήκης και της αίθουσας εκδηλώσεων πολλών δήμων στο πλαίσιο διοργάνωσης event, ομιλιών, εγκαινίων κλπ. Παράλληλα αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση εξωτερικών χώρων για ομιλίες που λαμβάνουν χώρα στο δήμο, εγκαίνια εγκαταστάσεων και εορτασμούς.

Στη “Fireworks Factory” έχουμε δημιουργήσει ειδικά πακέτα που περιλαμβάνουν τόσο εναέριες ρίψεις με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, όσο και στολισμό με μπαλόνια για δημοτικές εκδηλώσεις, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εξυπηρετούμε δήμους στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Στολισμός για Δημοτικές Εκδηλώσεις