Ιδέες με μπαλόνια

Οι σχολικές γιορτές αποτελούν μία εμπειρία μάθησης και είναι σημαντικές για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας των παιδιών. Στην διαδικασία διοργάνωσης μίας τέτοιας γιορτής, παιδιά, εκπαιδευτικοί και γονείς συνεργάζονται για ένα αποτέλεσμα το οποίο συμβάλλει στην ανάπτυξη της ομαδικότητας αλλά και της καλλιέργειας όλων. Εκτός από το πρόγραμμα των σχολικών εκδηλώσεων ένας σημαντικός παράγοντας επιτυχίας μιας σχολικής γιορτής είναι ο διάκοσμος της αίθουσας ή του εξωτερικού χώρου του σχολείου που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Πόσο μεγαλύτερο ενθουσιασμό προσφέρει στα παιδιά η συμμετοχή τους σε κάτι τόσο όμορφο και δημιουργικό και πόσο απλό είναι να ενισχυθεί το θέμα της γιορτής με κάποιες κατασκευές.

Διακόσμηση Σχολικής Αίθουσας
Μπαλόνια Αποφοίτησης

Διακόσμηση σχολικής αίθουσας

Στη “Fireworks Factory” μπορούμε να σας δώσουμε πολλές ιδέες διακόσμησης σχολικής αίθουσας με μπαλόνια τα οποία μπορούμε να επιμεληθούμε με βάση το θέμα της γιορτής. Επιπρόσθετα, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στην αγορά μπαλονιών τα οποία μπορούν οι μαθητές δημοτικού να φουσκώσουν, να συνθέσουν και να δημιουργήσουν ένα όμορφο σκηνικό για την παράσταση ή άλλη σχολική εκδήλωση.

Για σχολικές παραστάσεις διαθέτουμε μηχανές καπνού ενώ για αποκριάτικες εκδηλώσεις ή Halloween υπάρχουν streamers με κομφετί και κορδέλες. Το έμπειρο προσωπικό  μας μπορεί να επιμεληθεί ειδικές μπαλονοκατασκευές και για μεγάλες σχολικές εκδηλώσεις εξειδικευμένη ομάδα υλοποιεί ρίψεις πυροτεχνημάτων. Όλα τα προϊόντα μας είναι απολύτως ασφαλή και στις ρίψεις τηρούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες και λαμβάνονται τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση σχολικής αίθουσας, σχολικά πάρτυ και εκδηλώσεις σε όλη την Αθήνα και αποστέλλουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Μπαλόνια Αποφοίτηση