Μπαλόνια για εγκαίνια

Είναι γνωστό ότι δεν έχουμε δεύτερη ευκαιρία για να κάνουμε μια καλή πρώτη εντύπωση. Για το καινούριο μας κατάστημα ή τη νέα μας επιχείρηση, η πρώτη εντύπωση είναι το πάρτι των εγκαινίων. Είναι η πρώτη επαφή του κόσμου με τη νέα μας δραστηριότητα και θα πρέπει να φροντίσουμε για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης, της παρουσίασης του χώρου καθώς και για τη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας. Η σωστή διακόσμηση και η χρήση ειδικών εφέ είναι απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία της εκδήλωσής σας. Είναι ο τρόπος για να αποτυπωθεί στο μυαλό των καλεσμένων αλλά και των περαστικών, το κατάστημα και τα προϊόντα σας. Στη “Fireworks Factory” μπορούμε να οργανώσουμε ένα μοναδικό σκηνικό για τα εγκαίνια της επιχείρησής σας.

 

Μπαλόνια για Εγκαίνια
Πυροτεχνήματα σε Εγκαίνια

Πυροτεχνήματα σε εγκαίνια

Σε πολλές περιπτώσεις μεγάλων εκδηλώσεων τα πυροτεχνήματα για εγκαίνια είναι ένας μαγικός τρόπος να φωτίσετε τον χώρο και να τραβήξετε την προσοχή. Διαθέτουμε πυροτεχνήματα και εσωτερικού χώρου, εναέρια ή επίγεια τα οποία είναι απολύτως ασφαλή. Για πιο «εκρηκτικό» αποτέλεσμα μπορούμε να επιμεληθούμε εκτόξευση βεγγαλικών ή να τοποθετήσουμε μηχανήματα φωτιάς.

Μπαλόνια Εγκαινίων

Η διακόσμηση ολοκληρώνεται με μπαλόνια για εγκαίνια σε χρωματική αρμονία με τα χρώματα του λογοτύπου και του χώρου σας. Η επιλογές σε μπαλόνια είναι αμέτρητες, όχι μόνο σε χρώματα και σχήματα αλλά σε θεματικά μπαλόνια ή μπαλόνια με φωτισμό led, με ήλιον, τυπωμένα με την επωνυμία σας και φυσικά μπαλονοκατασκευές ειδικά διαμορφωμένες για τον χώρο και την δραστηριότητά σας.

Έχουμε δημιουργήσει ευέλικτα πακέτα για διακόσμηση εγκαινίων με μπαλόνια σε ειδικές τιμές για όλους τους επαγγελματίες. Στο e-shop μας θα βρείτε ιδέες και σετ προϊόντων για κάθε είδους κατάστημα & επιχείρηση. Αναλαμβάνουμε σόου πυροτεχνημάτων για εγκαίνια στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Καλέστε μας για μία δωρεάν ενημέρωση και προβολή των διαθέσιμων ειδικών εφέ μας.

Μπαλόνια σε Εγκαίνια