Πυροτεχνήματα Τούρτας & Πυρσός τούρτας

Η τούρτα και το σβήσιμο των κεριών είναι η πιο σημαντική στιγμή του πάρτι των γενεθλίων. Όποια ηλικία και αν έχει το τιμώμενο πρόσωπο, τη στιγμή που εμφανίζεται η γενέθλια τούρτα, ο ενθουσιασμός όλων παραμένει ο ίδιος όσα χρόνια και αν περάσουν. Οι καλεσμένοι μαζεύονται δίπλα του για τη θαυμάσουν, να του τραγουδήσουν, να χειροκροτήσουν με το που θα σβήσει τα κεράκια και να συμμετέχουν στις αναμνηστικές φωτογραφίες. Όσο πιο εντυπωσιακή είναι η τούρτα τόσο αυξάνεται ο ενθουσιασμός και αν η τούρτα αποκτήσει extra λάμψη με πυροτεχνήματα τούρτας, ειδικούς πυρσούς ή ακόμα με απλά sparklers, τότε η χαρά όλων κορυφώνεται.

Πυροτεχνήματα Τούρτας
Sparklers

Πυροτεχνήματα τούρτας

Στα παιδικά πάρτι οι σπίθες των sparklers προσθέτουν ένταση και μαγεία στην γιορτή και αυτό αποτυπώνεται στα ευτυχισμένα πρόσωπα των παιδιών. Οι φωτογραφίες είναι μοναδικές και θα σας θυμίζουν για πάντα αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές.

Στο e-shop της “Fireworks Factory” θα βρείτε συρματάκια τούρτας για παιδικά πάρτι, σε διάφορα μεγέθη, σχέδια και χρώματα.

Πυρσός τούρτας

Στα πάρτι ενηλίκων μπορείτε να διαλέξετε πυρσό τούρτας, σιντριβάνι ή πυροτεχνήματα για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό θέαμα με μεγάλη διάρκεια. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε στην τούρτα ή να τα κρατήσετε στο χέρι. Είναι εντελώς ακίνδυνα αρκεί να τηρηθούν οι οδηγίες χρήσης και είναι κατάλληλα για εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους.

Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στο e-shop μας σε καταπληκτικές τιμές. Αποστέλλουμε στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Πυρσός Τούρτας