Γιρλάντες διακοσμητικές

Οι ασύμμετρες γιρλάντες δημιουργούν μία αίσθηση γιορτής και χαράς. Θα λέγαμε ότι είναι η ιδανική διακόσμηση για τη μέρα της βάπτισης του παιδιού σας γιατί αποτελεί το πιο ευέλικτο αξεσουάρ για τη διακόσμηση τόσο εξωτερικού χώρου όσο και εσωτερικού. Στη “Fireworks Factory” μπορείτε να βρείτε γιρλάντες διακοσμητικές σε πολλά σχέδια και μεγέθη ώστε να ταιριάζουν τόσο με το θέμα της εκδήλωσης όσο και με τον διαθέσιμο χώρο.

Γιρλάντες Διακοσμητικές

Γιρλάντες με φωτάκια

Επιλέξτε ανάμεσα σε γιρλάντες λουλουδιών για μία ανθισμένη, ανοιξιάτικη εκδήλωση, αέρινες γιρλάντες με κορδέλες ή υφάσματα για μία ρομαντική πινελιά, υφασμάτινες γιρλάντες-μαξιλαράκια σε πολλά σχέδια για ένα πιο τρισδιάστατο effect αλλά και γιρλάντες με φωτάκια για να δώσετε extra λάμψη στο πάρτι της βάπτισης. Σχηματίστε το όνομα του παιδιού σας με υφασμάτινα μαξιλαράκια με γράμματα αλλά και τυπωμένες γιρλάντες και μετά το τέλος της δεξίωσης διακοσμήστε το δωμάτιό του με τις πιο εμπνευσμένες δημιουργίες.

Γιρλάντες διακοσμητικές

Επισκεφτείτε το e shop μας για να δείτε όλες τις προτάσεις μας για γιρλάντες διακοσμητικές για βάπτιση αλλά και άλλες εκδηλώσεις όπως πάρτι, γενέθλια ή απλά για εποχιακή διακόσμηση του σπιτιού σας. Εξυπηρετούμε Αθήνα και όλη την Ελλάδα.

Γιρλάντες Διακοσμητικές με Φωτάκια