Μεγάλα μπαλόνια γενεθλίων αριθμοί

Τα μπαλόνια αποτελούν τον μεγάλο πρωταγωνιστή στη διακόσμηση ενός event. Από τα παιδικά μας πάρτι μέχρι σήμερα δίνουν χαρά, χρώμα και κίνηση σε κάθε ξεχωριστή μας μέρα. Η “Fireworks Factory” έχει τόσο μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, σχέδια και συνδυασμούς μπαλονιών που μπορούν να αποτελέσουν έναν ολοκληρωμένο στολισμό ενός πάρτι!

Μεγάλα Μπαλόνια Γενεθλίων Αριθμοί

Μπαλόνια νούμερα

Για την ημέρα των γενεθλίων σας επιλέξτε μπαλόνια με νούμερα σε χρυσό, μπλε ή ροζ και συνδυάστε τα με γιρλάντες και κορδέλες. Για ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα αναθέστε στη ομάδα της “Fireworks Factory” την κατασκευή προσωποποιημένης σύνθεσης για τον στολισμό των γενεθλίων σας, ανάλογα με τον χώρο και τους καλεσμένους αλλά και το θέμα του πάρτι.

Μπουκέτα μπαλονιών

Εκπλήξτε τους φίλους σας, χαρίζοντάς τους μεγάλα μπαλόνια γενεθλίων με τον αριθμό της ηλικίας τους, συνδυάστε τα με μπαλόνια με γράμματα ή φράσεις και ενισχύστε τη γιορτινή ατμόσφαιρα στο πάρτι τους. Μπορούμε να φτιάξουμε τη σύνθεση της αρεσκείας σας και να την αποστείλουμε στο χώρο της εκδήλωσης πριν την άφιξή σας.

Μπείτε στο e-shop μας και επιλέξτε μπαλόνια γενεθλίων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εξυπηρετούμε την Αθήνα και όλη την Ελλάδα.

 

 

Μπαλόνια γενεθλίων μπουκέτο