Στολισμός εκκλησίας για βάπτιση αγοριού με μπαλόνια

Η βάπτιση του παιδιού σας θα αποτελέσει μία από τις συγκινητικές και πιο ξεχωριστές μέρες της κοινής σας πορείας ως οικογένεια. Ο κατάλληλος και πρωτότυπος στολισμός της εκκλησίας είναι ένα από τα στοιχεία που θα κάνουν αυτή τη μέρα ακόμη πιο ιδιαίτερη. Η διακόσμηση θα αποτελέσει τον καμβά πάνω στον οποίο θα εξελιχθεί το μυστήριο, θα βγουν οι φωτογραφίες και το video και θα διασκεδάσουν οι μικροί καλεσμένοι. H εκκλησία είναι ο πρώτος σταθμός του μαγικού αυτού παραμυθιού με πρωταγωνιστή το παιδί σας.

Στολισμός Εκκλησίας για Βάπτιση
Διακόσμηση Βάπτισης με Μπαλόνια

Διακόσμηση βάπτισης με μπαλόνια

Για μας στη “Fireworks Factory” ο στολισμός εκκλησίας για βάπτιση ξεκινάει με τη προσεκτική μελέτη του χώρου. Το μέγεθος του ναού, η είσοδος η αρχιτεκτονική του, το θέμα της βάπτισης, ο αριθμός των καλεσμένων αποτελούν στοιχεία για να δημιουργήσουμε το κατάλληλο σκηνικό. Προτείνουμε τη διακόσμηση βάπτισης με μπαλόνια γιατί αποτελεί το πιο ευέλικτο μέσο στολισμού. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα. Επιπρόσθετα, τα μπαλόνια μεταδίδουν μία αίσθηση ξεγνοιασιάς και χαράς.

Ο στολισμός ξεκινάει από την είσοδο του ναού και προαναγγέλλει την παρουσία μυστηρίου στο χώρο. Έπειτα συνεχίζει στο προαύλιο όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε μεγάλες μπαλονοκατασκευές και να λειτουργήσουν και ως καμβάς στις φωτογραφίες της βάπτισης.

Μπαλόνια με όνομα

H διακόσμηση στη συνέχεια δημιουργεί ένα μονοπάτι στις σκάλες (αν υπάρχουν), συνδυάζοντας μπαλόνια με λουλούδια ή και υφάσματα σε χρώματα ανάλογα με την χρωματική παλέτα που έχει επιλεγεί. Τέλος καταλήγει μέχρι το εσωτερικό του ναού όπου γίνεται πιο διακριτική. H ομάδα της “Fireworks Factory” είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσει μαζί σας και να προτείνει διακόσμηση για τη βάπτιση του μωρού σας όπως την έχετε ονειρευτεί.

Μπείτε στο e shop μας για να δείτε τις προσφορές μας και την ποικιλία σε μπαλόνια απλά, τυπωμένα, με ήλιον αλλά και υπέροχες συνθέσεις για τη βάπτιση του μωρού σας.

Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα και αποστέλλουμε όλα τα προϊόντα μας στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Μπαλόνια με Όνομα