Μπαλόνια για Δεξίωση

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολουθεί η δεξίωση της βάπτισης η οποία μπορεί να γίνει είτε στο προαύλιο της εκκλησίας, είτε σε κάποιο ειδικά διαμορφωμένο χώρο για event.

Οι γονείς συνήθως επιλέγουν να τελέσουν το μυστήριο της βάπτισης τους καλοκαιρινούς μήνες επομένως ο καιρός επιτρέπει τη φιλοξενία της δεξίωσης στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας. Αυτό προϋποθέτει τη σωστή διακόσμηση του χώρου ώστε να μη φαίνεται άδειος ειδικά αν η εκκλησία είναι αρκετά μεγάλη. Τα μπαλόνια για δεξίωση είναι η κατάλληλη επιλογή γιατί «ντύνουν» μοναδικά ακόμη και μεγάλους χώρους, με χαμηλό κόστος.

Μπαλόνια για Δεξίωση

Μπαλόνια για γιορτή-Μπαλόνια για δεξίωση

Όταν η γιορτή της βάπτισης γίνεται σε κάποιο εσωτερικό χώρο, η ομάδα της “Fireworks Factory” τον μελετάει προσεκτικά και προτείνει λύσεις που να ταιριάζουν χωροταξικά και αισθητικά. Οι συνθέσεις είναι custom made για κάθε βάπτιση και ακολουθούν το θέμα, τα χρώματα αλλά και την γενική διακόσμηση που έχουν επιλέξει οι γονείς. Τα μπαλόνια συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους αλλά και με άλλα αξεσουάρ, δημιουργώντας μία μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα. Μη ξεχνάμε ότι η δεξίωση της βάπτισης είναι το απόλυτο γλέντι των παιδιών και σε αυτά είναι αφιερωμένη.

Επιλέξτε μπαλόνια με τους αγαπημένους τους ήρωες, μπαλόνια με ήλιον που αιωρούνται και θα είναι έτοιμοι για ατελείωτο παιχνίδι. Χαρίστε τους μπαλόνια στην έξοδό τους από το event με το όνομα του μωρού σας!

Στο showroom της “Fireworks Factory” μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και videο ώστε να εμπνευστείτε και στη συνέχεια να διαλέξουμε μαζί τα δικά σας μπαλόνια για δεξίωση.

Μπαλόνια Γιορτής & Δεξίωσης