Μπαλόνια για γέννηση

Η γέννηση ενός παιδιού, το πιο υπέροχο ταξίδι που κάνει ένα ζευγάρι. Γιορτάστε αυτή τη μοναδική στιγμή και συγχαρείτε τους νέους γονείς χαρίζοντας τις πιο υπέροχες συνθέσεις μπαλονιών στο αγαπημένο σας ζευγάρι. Επιλέξτε ανάμεσα σε custom μπαλόνια σε διάφορα σχέδια, ευφάνταστες συνθέσεις, μπαλόνια foil αλλά και προσαρμοσμένο κείμενο που μπορεί να αποδοθεί τυπωμένο πάνω στα μπαλόνια ή με γιρλάντες.

Μπαλόνια για Γέννηση
Μπαλόνια για Νεογέννητο

Για το δικό σας baby shower party μπορείτε να στολίσετε το χώρο με μπαλονοκατασκευές ή να αποκαλύψετε το φύλο του παιδιού με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

Μπορούμε να αποστείλουμε τις κατασκευές μας στο μαιευτήριο για να διακοσμήσουν τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του δωματίου και αργότερα το δωμάτιο του νεογέννητου.

Μπαλόνια για νεογέννητο

Η ομάδα της “Fireworks Factory” είναι ειδικά εκπαιδευμένη ώστε να δημιουργεί ιδιαίτερες και πρωτότυπες κατασκευές με μπαλόνια και υπέροχους συνδυασμούς με λουλούδια, γιρλάντες και κορδέλες σε διάφορα θέματα και χρώματα ανάλογα με το φύλλο του παιδιού.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας online μέσω του e shop μας ή να επισκεφτείτε τον χώρο μας για μία πιο προσωποποιημένη επιλογή.