Θέμα βάπτισης με μπαλόνια – Μπαλόνια foil

Στη “Fireworks Factory” προετοιμάζουμε μαζί τη βάπτιση του παιδιού σας αποτυπώνοντας τη φαντασία και τις επιθυμίες σας με μοναδικά μπαλόνια και υπέροχες συνθέσεις που θα θυμάστε για πάντα εσείς και οι καλεσμένοι σας.

 

Θέμα Βάπτισης με Μπαλόνια
Μπαλόνια Foil

Θέμα βάπτισης με μπαλόνια

Ντύνουμε με μπαλόνια το θέμα της βάπτισής που έχετε επιλέξει, συνδυάζοντάς τα με τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία και ενισχύοντας το σκηνικό που έχετε ονειρευτεί, με τον πιο υπέροχο τρόπο. Μικρά και μεγάλα μπαλόνια σε πολλά σχήματα και χρώματα μπλέκονται μεταξύ τους, συνδυάζονται με υφάσματα και άλλα αξεσουάρ και μας βοηθούν να πλάσουμε μικρές ιστορίες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά και θα εντυπωσιάσουν όλους τους παρευρισκόμενους.

Μπαλόνια foil

Δημιουργούμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα σύμφωνα με το θέμα που έχετε επιλέξει. Διαλέξτε ανάμεσα σε ένα κοριτσίστικο παραμυθένιο σκηνικό για νεράιδες με μπαλόνια foil σε σχήμα μονόκερου ή σε ένα ρομαντικό – girly décor με θέμα μπαλαρίνα, πεταλούδα, μουσική ή ό,τι άλλο ονειρεύεστε. Στη “Fireworks Factory” θα βρείτε τα κατάλληλα μπαλόνια να συνοδεύσετε οποιοδήποτε θέμα βάπτισης επιθυμείτε.

Μπαλόνια & Θέμα Βάπτισης
Θέμα Βάπτισης με Μπαλόνια

Θέμα βάπτισης με μπαλόνια για αγόρι

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί το θέμα της βάπτισης που ταιριάζει στο αγοράκι σας και να το «ντύσουμε» με μοναδικές συνθέσεις, μπαλόνια foil και γιρλάντες. Οι επιλογές είναι αμέτρητες: θάλασσα, «μικρός κύριος» με μοναδικά μπαλόνια foil σε σχήμα μουστάκι, αυτοκίνητο, πειρατής…

Ό,τι και αν αποφασίσετε,  ο στολισμός της βάπτισής του παιδιού σας θα είναι πρωτότυπος, χαρούμενος και παραμυθένιος.