Διακόσμηση & στολισμός φεστιβάλ

Τα φεστιβάλ είναι πολύ ιδιαίτερες εκδηλώσεις οι οποίες διαφέρουν τόσο πολύ μεταξύ τους σε χαρακτηριστικά, ύφος αλλά και στο κοινό που απευθύνονται, που κάθε μία να αποτελεί ξεχωριστό project που χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης. Στη “Fireworks Factory” αντιμετωπίζουμε κάθε τέτοια εκδήλωση διαφορετικά λαμβάνοντας υπόψη και μελετώντας τα ιδιαίτερα γνωρίσματά της. Κάποια φεστιβάλ έχουν πανηγυρικό χαρακτήρα, κάποια άλλα διατηρούν πιο χαμηλούς τόνους, άλλα εκτείνονται σε πολλούς εξωτερικούς χώρους και αφορούν μεγάλο μέρος του πληθυσμού και άλλα είναι περιορισμένα και για «λίγους».

Πυροτεχνήματα για Εκδηλώσεις
Διακόσμηση Φεστιβάλ

Πυροτεχνήματα για φεστιβάλ

Σε κάποια φεστιβάλ θεωρούμε απαραίτητη τη ρίψη πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών και  ειδικά στην τελετή έναρξής τους. Δημιουργούν μία μοναδική εορταστική διάθεση που συμβαδίζει με τον χαρακτήρα τους. Τα μπαλόνια και οι μπαλονοκατασκευές συνδυασμένες με διάφορα αξεσουάρ, είναι κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις, λόγο της μεγάλης ποικιλίας και της ευελιξίας τους. Μπαλόνια με ήλιον, με led, τυπωμένα, μπαλόνια με αριθμούς ή γράμματα συνδυασμένα με γιρλάντες, κορδέλες και υφάσματα μπορούν να αποτελέσουν ένα εκπληκτικό σκηνικό για την τον στολισμό φεστιβάλ και την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Στολισμός φεστιβάλ

Κλείστε τώρα ένα δωρεάν ραντεβού με την ομάδα της “Fireworks Factory” για να συζητήσετε τη συνολική διακόσμηση φεστιβάλ σε συνδυασμό με επαγγελματικό show πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών.

Μπείτε στο e-shop μας για να δείτε όλο τον εξοπλισμό που διαθέτουμε με μηχανήματα φωτιάς, χαμηλού καπνού, streamer για κομφετί και κορδέλες. Εκεί θα όλες βρείτε προσφορές και τα πακέτα που έχουμε ετοιμάσει και θα διαπιστώσετε ότι διαθέτουμε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά και υψηλής ποιότητας, ασφαλή προϊόντα. Αναλαμβάνουμε διακόσμηση φεστιβάλ σε όλη την Αθήνα αλλά και όλη την Ελλάδα.

Στολισμός Πυροτεχνήματα Φεστιβάλ